Margit is van jongs af aan gefascineerd door mensen en gedrag. Na een aantal jaren als leidinggevende te hebben gefunctioneerd, startte ze met de opleiding transactionele analyse (TA), dat was de start van een prachtige loopbaan als coach, trainer en opleider. Bovendien coacht zij met haar paarden.

Margit is inmiddels docent en coach TA en persoonlijke ontwikkeling bij Teamchange, op Nyenrode en in diverse andere organisaties werkzaam als (team) coach. Margit is bovendien de oprichter van de 3 cirkels en eigenaar van Perpetuum mobile.

www.margitsleeuwenhoek.nl

Gijsbert Zwart is al jaren lang muzikant, met de japanse trommels en de drums weet hij je te fascineren en je patronen bloot te leggen. Na een aantal jaren te hebben opgetreden wilde Gijs wel meer weten over zichzelf en relaties en dat was de start van een bijzondere loopbaanswitch. Gijsbert liep een uniek eigen ontwikkelpad en is inmiddels werkzaam als coach, muzikant, drumleraar en daarnaast als docent en begeleider bij 'centrum voor zijnsorientatie'. 

Kiki gelooft 100% in persoonlijke en professionele ontwikkelprogramma 's en al helemaal in dat van ons. Zij is in haar leven zelf ook rondom bezig geweest daarmee!

Kiki werkt bij de Universiteit Nyenrode en organiseert én geeft daar allerlei prachtige college's en lessen.

Af en toe komt ze bij ons in de opleiding om je bij het realiseren van je project te begeleiden.

De begeleidingen en de coachings die Kiki biedt zijn op basis van geweldloze communicatie en de Transactionele analyse

Docenten:   Margit  Sleeuwenhoek en Gijsbert Zwart           Project begeleiding : Kiki Haan

 

 

 

Deelnemer L (teamcoach) ; ‘DE DRIE CIRKELS was voor mij een unieke leerervaring in een fijne groep. Het heeft mij als persoon en als professional doen ontwikkelen door het bieden van maatwerk in een veilige setting. Margit en Gijsbert zijn een gouden duo.’

Deelnemer Sigrid (professioneel coach); “Ik kan DE DRIE CIRKELS opleiding iedereen aanraden die voorbij alle trucjes durft te handelen. Ik heb DDC ervaren als een verdieping en verbreding van mijn kennis en ervaring, zowel persoonlijk als professioneel. Na verscheidene opleidingen op het gebeid van coaching, training en persoonlijke ontwikkeling wilde ik mij meer bezighouden met transactionele analyse en ik kon mij daarbij geen betere begeleiding voorstellen dan die van Margit. Haar aanpak is krachtig doordat het altijd spot on is. De setting waarin we als groep actief leren is liefdevol, betrokken en kritisch. Samen met Margits medebegeleiders wordt een giga leercurve neergezet. “